Info

Ghanshyam Chauhan Residence

This project was approached to us by the client at an ongoing stage of construction, for the further completion and elevation developement for it. Entry to this Residence is through a slender double height foyer which opens into a triple height puja space in the front while the public and private zones on the two sides. First floor serves as a private zone where bedrooms are placed and Second floor becomes a Re-creational zone with a multi-purpose hall, splash pool and an open terrace. The idea in the elevation was to create a monolithic building massing around it while highlighting a few elements in exposed brick finish in the building, giving it an iconic feel with a touch of modern style of design.

  • Client: Mr. Ghanshyam Chauhan
  • Status: Ongoing 2021
  • Plot Area: 5690 sq. ft.
  • Location: Vasna, Vadodara
  • /

Leave A Comment

Your email address will not be published.

four × five =