Info

Career Shifters office

The design derivation for this project required the use of parametric design and to conduct a number of permutations and combination experiments of function and aesthetics as per client’s brief. The concept was to create a dynamic feature wall which depicted the flexibilty and fluidity of the clients work incorporated into the design. We tried to subtle down the experiments, to make the environment welcoming for the staff and customers and also look elegant. That’s where the color pallete played its part with tones of grey and whites along with the dynamic blue feature wall to add the contrast in the space.

  • Client: Mr. Nishikant Sinha
  • Status: Completed 2018
  • Plot Area: 600 sq. ft.
  • /

Leave A Comment

Your email address will not be published.

seven + two =