Info

Vatsal Desai Residence

Chic, classy and contemporary, this penthouse is designed considering the clients requirements of a vibrant look and feel of the interiors. The living room showcases a wall panelling finished in an olive green shade of color along with the vetical wooden pieces. A small display unit consisting of planters and artifacts is added to the wall, which adds a playfulness to it. The TV unit is a low height partition wall created finished with wooden patti panelling and a minimal ledge. The kitchen is finished with a combination of blue and grey shade complimenting the colors in the living room.

  • Client: Mr. Vatsal Desai
  • Status: Ongoing 2021
  • Plot Area: 900 sq. ft.
  • Location : Vadodara, Gujarat
  • /

Leave A Comment

Your email address will not be published.

five × 1 =