Info

Nizami Residence

Located in a site away from the city, near to the farmlands, this Residence is designed strictly within the Vastu constraints. Our idea here was to design ta building where the form follows the function. The entire house is designed within a complete geometry withing no offset spaces protruding out. There’s an entrance frame creating and large steps that lead to the entrance. The swimming pool is placed on the side that connects from the dining and kitchen area. An entrance garden sits beautifully on the front side connected to the pool side. An ots is designed in the living room to catch maximum day-light in the house. The building is finished with minimal color palette while the exposed brick work and terracotta jali adds an elegance to the building.

  • /

Leave A Comment

Your email address will not be published.

four × 5 =