Info

Mehfil-e-Paratha

The client required the look and feel for this food outlet to be like a traditional Dhaba. Our idea was to not only make the interiors of the dhaba style, but also give an element in the enterior that highlights the theme. We gave a feel of a parked truck in the eatery and converted and modified into seating space. All the artwork done on the walls is handmade with the use of bright and contrasting colors. The artifacts, hanging props, and all other elements used for the decor of the space is handmade. Traditional style lanterns were used for lighting. The black and white checkered flooring complimented the color palette of the interiors yet blending it.

  • Client: Mr. Rishi Patel
  • Status: Completed 2019
  • Plot Area: 300 sq. ft.
  • Location : Manjalpur, Vadodara
  • /

Leave A Comment

Your email address will not be published.

10 − eight =