Info

Status Restuarant

This is a renovation project where the client wanted a simple, soothing interiors and not adding too many colors. Our approach to this was to retain the memories of the old restuarant and yet give something totally different. The entrance foyer is given a grand look and feel by highlighting the two walls on the sides with texture paint and mirror pattern on it. The dining area is divided into different divisions by partitions done in with a metal ali in wooden frame. The tables and chairs in the Restuarant were retaine, while the bench seating was a part of the renovation. Minimal use of artwork display on the walls maintained the simplicity in the interiors.

  • Client: Mr. Aleem Sharfi
  • Status: Completed 2017
  • Plot Area: 800 sq. ft.
  • Location : Vadodara, Gujarat
  • /

Leave A Comment

Your email address will not be published.

9 + sixteen =